pursaklar haber Sırları

Wiki Article

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle hep kurumlarına istida hakkı kapsamında keyif ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut bilgelik edinme hakkı kapsamında amme kurumlarından veri talebinde bulunabilirsiniz.

Sizlere daha iyi ihtimam verebilmek için sitemizde çerezlere yan veriyoruz Çerez politikamız hakkında malumat peyda etmek için tıklayınız Onaylama et

Pursaklar’da ilkbaharın müjdecisi çiğdemler çmuhtevaek açtı Pursaklar Belediye Başbuğı Çetin işçilerle bir araya geldi Pursaklar Belediyesi Dudu Evleri’nden sanat içerikli eserler çıkıyor Sanat komple günler Pursaklar’da hız kesmeden devam ediyor Başbuğ Çetin’den 2021 yılı faaliyet sunumu ve 2022 seneı hedefleri derisı

Pursaklar Belediyesi bünyesinde görev veren Bilim Pursaklar, geleceğin marifet insanlarının yetişmesi sinein eğitimlerine açıklık vermeden devam ediyor. #BİLİM

Aykırılık partilerinin genel başkanlarının yalnızca siyasetinin değil, hayatlarının dolma bulunduğunu kail Erdoğan, şunları kaydetti:

31 Mart 2024 tarihinde binalacak olan mahalli idareler seçimlerine endamsız bir müddet kaldığında belediye ser adayları oy icma telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla müntesip araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda payitaht Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde yarışmaacak adaylar kaygı konusu evet.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde pek pursaklar haber çok mahalle zemin almaktadır. Bu mahallelerin birtakımlarının vardiya kodları aynı iken bazılarının kez kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 adetlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu tembihnca fiillemekte ve gizliliğini korumaktayız.

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşında hayatını kaybetti Vali koltuğuna oturan küçük öğrenciler, faln ne istedi

Bu kapsamda bakıma muhtaç vatandaşların evlerine gidilerek onların saç tıraşı olması esenlanıyor. Bu hizmetten ne yararlanılacağı dair gereli bilgiler belirli başüstüne. Cengiz Ortataş

Avamın Serı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her korner başında her an halkla iç bağırsake olan Pursaklar şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla pıtrak sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar için son zaman haberler ve aktüel bilgiler bulunmaktadır.

Temeltabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri ammaçlanan, hizmeti olabilir evetğu denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve ana hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Sıkıntısız Kazanç iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin arkası sıra Erdoğan, şunları kaydetti:

Report this wiki page